Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: از اردیبهشت ماه سال آینده همزمان با نصب روز شمار برای پروژه راه‌ آهن اردبیل از طریق مانیتورینگ تصاویری زنده از اجرای پروژه پخش خواهد شد. 

به گزارش ایسنا، اکبر بهنامجو در حاشیه بازدید از طرح‌های عمرانی شهرداری اردبیل در جمع تعدادی از خبرنگاران اظهار کرد: بعد از حضور در استان در سفرهای شهرستانی در کنار بازدید از پروژه‌های در حال اجرا و کارگاه‌های نیمه فعال و راکد سعی کردیم در شهرستان‌های مختلف ملاقات‌های مردمی را نیز انجام دهیم و به تناسب مشکلات مردم در حوزه اشتغال و معیشت آنها تصمیم‌گیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه با همراهی بخش خصوصی حرکت‌‌های خوبی در مسیر توسعه استان اردبیل اتفاق افتاده است خاطرنشان کرد: چهره استان نسبت به یک دهه اخیر تغییری محسوس داشته ولی همچنان با ایده‌آل‌ها فاصله داریم و در این دوره تلاش می‌کنیم  تا انتظارات مردم را برآورده کنیم. 

استاندار اردبیل بیان کرد: در این 60 روز حضور در اردبیل اصلی‌ترین دغدغه ما مشکلات و معضلات ناشی از بیکاری جوانان بوده و ما به خانواده‌ها و جوانان قول می‌دهیم با تمام توان سعی کنیم تا این دغدغه آنها را با جدیت در کار و پیگیری پروژه‌ها و طرح‌های اشتغالزا برطرف کنیم تا نشاط و شادابی و سرزندگی را در جامعه شاهد باشیم. 

بهنامجو همراهی و همسویی مسئولان از نماینده ولی فقیه در استان گرفته تا نمایندگان مجلس و مدیران سختکوش استان را در حل مشکلات عموم هموطنان یادآور شد و گفت: ما در کنار همه فعالیت‌ها نگاهی ویژه به حوزه تامین زیرساخت‌ها برای رونق بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری داریم که نمونه این زیرساخت‌ها راه‌‌آهن و چهار بانده کردن راه‌ها و محورهای مواصلاتی استان اردبیل است. 

وی ضرورت فعال کردن کارخانه سبلان پارچه و خروج از رکود دو نساجی اردبیل را ضروری خواند و افزود: اگر این پروژه‌ها فعال شوند زمینه اشتغال بیش از 4 هزار نفر فراهم می‌آید که قرار شده با انتقال تکنولوژی‌های جدید این کارخانه‌ها با ظرفیتی مناسب‌تر فعال شوند. 

نباید در استان عده‌ای بذر ناامیدی بیفکنند 

رئیس شورای برنامه‌ریزی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به ارتباط تنگاتنگ خود با مردم و رسانه‌ها در بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم اشاره و اظهار کرد: ما قول می‌دهیم کارها را به صورت منطقی و کارشناسی با حضور مدیرن توانمند به شایستگی به پیش ببریم و امیدواریم عده‌ای در استان به دنبال کاشتن بذر ناامیدی در بین مردم نباشند. 

بهنامجو گفت: ما به خوبی به مشکلات مردم، بیکاری، تنگناهای معیشتی و پائین بودن درآمد مردم آگاه هستیم و با امیدواری تمام سعی در توسعه همه‌جانبه استان داریم و بر این باوریم توان مدیریتی دولت و استان نیز پشت سر ما قرار دارد. 

وی تصریح کرد: به دقت اجرای پروژه‌ها و فعال شدن آنها در همه حوزه‌ها رصد می‌شود و امیدواریم با اعتماد مردم به مسئولان دلسوز به تدریج زمینه حل بسیاری از مشکلات و معضلات فراهم آید. 

رئیس شورای اداری استان اردبیل به پروژه راه‌آهن اردبیل و احداث این پروژه در 12 سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: راه‌آهن اردبیل هم اکنون 46 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در بازدیدی که از 187 کیلومتر این پروژه داشتم متوجه برخی از کاستی‌ها و معایب احداث این پروژه شدیم که از سخت‌ترین پروژه‌های ریلی کشور محسوب می‌شود و دارای ده‌ها تونل و پل‌های خاص است. 

بهنامجو از نصب روزشمار برای راه‌آهن اردبیل در یکی از میادین شهر از اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و اظهار داشت: هم اکنون شاهد تجهیز کارگاه‌های راه‌اهن اردبیل هستیم و از اردیبهشت ماه علاوه بر روزشمار مانیتورینگی را نصب خواهیم کرد تا مردم از نزدیک تصاویر زنده اجرای این پروژه را مشاهده کنند. 

وی در مورد تامین اعتبار این پروژه گفت: ما از طریق صندوق توسعه ملی و فاینانس و محل‌های دیگر برای تامین اعتبار این پروژه تلاش می‌کنیم و قرار است تا آخر امسال 100 میلیارد تومان به این پروژه تزریق شود. 

استاندار اردبیل تصریح کرد: ما برای اتصال راه‌آهن اردبیل – میانه به پارس‌آباد فاز مطالعاتی گرفتیم و به رغم آنکه اکثر پروژه‌های ریلی کشور در سال آینده با کاهش منابع روبروست اما راه‌آهن اردبیل 22 درصد بودجه بیشتری می‌گیرد. 

بهنامجو در مورد راه‌ها و محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: محور اردبیل – سرچم و نمین – آستارا ردیف اعتباری ملی گرفته و در کنار آن برای راه‌های مواصلاتی شمال استان اردبیل نیز با هدف چهار بانده کردن این محورها و همچنین محور خلخال – کلور – درام از ردیف‌های ملی و استانی اعتبار اختصاص می‌دهیم. 

وی افزود: باید پیمانکاران ما زیر دیون رفته و از بابت اجرای پروژه‌ها بدهکار باشند تا ما در سفرهای مسئولان کشوری به استان از بابت این بدهی‌ها منابع اعتباری بگیریم.

استاندار اردبیل اذعان کرد: تلاش می‌کنیم رئیس جمهور کشورمان سال آینده به استان اردبیل سفر کنند که در این سفر سعی خواهیم کرد اعتبار بیشتری را از بابت بدهی به پیمانکاران در اجرای این پروژه‌ها بگیریم. 

سند توسعه شهرستان‌ها تدوین می‌شود

بهنامجو در مورد حل مشکل بیکاری جوانان نیز بیان کرد: براساس آخرین آمارها در استان اردبیل 65 هزار نفر بیکار داریم که ما به تفکیک شهرستان، گروه سنی، جنسیت و سطح سواد آمار این بیکاران را احصاء کردیم که بیشترین بیکاران را فارغ‌التحصیلان فوق دیپلم به بالا تشکیل می‌دهند. 

وی از تدوین سند توسعه شهرستان‌ها تا پایان امسال با محوریت اشتغال خبر داد و اظهار داشت: ما اشتغال ایجاد شده را براساس پوشش تامین اجتماعی افراد بیکار و کارکردشان در کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی و صنعتی رصد می‌کنیم و در این زمینه شفاف عمل خواهیم کرد. 

استاندار اردبیل پرداخت تسهیلات اشتغال را در بخش‌های روستایی، اشتغال فراگیر و رونق تولید یادآور شد و گفت: در کنار پرداخت این تسهیلات در حمایت از سرمایه‌گذاران تلاش می‌کنیم تا فرآیند صدور مجوز به سرمایه‌گذاران تسهیل شود. 

بهنامجو اصلاح فرآیند بانک‌ها و ادارات را در صدور مجوزها یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما پتانسیل‌های خوبی را در همه بخش‌ها را شاهد هستیم اما همچنان متوسط درآمد مردم در استان پائین است و باید بیشتر از بخش کشاورزی که ارزش افزوده کمتری دارد به صنایع تبدیلی و تکمیلی و توسعه صنایع گردشگری بها دهیم. 

مطالعات امکان‌سنجی منطقه آزاد در حال انجام است

استاندار اردبیل امر صادرات و تدوین سند توسعه صادرات استان را بسیار ضروری خواند و گفت: در همین راستا در شمال استان اردبیل باید منطقه آزاد تجاری راه‌اندازی شود که با پیگیری نمایندگان استان این امر قابل تحقق است. 

بهنامجو افزود: در کنار منطقه آزاد تجاری که مطالعات امکان‌سنجی آن در حال انجام است راه‌اندازی بندر خشک نیز در حال مطالعه است و در کنار آن فاز اول منطقه ویژه اقتصادی نمین نیز تابستان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. 

مطالعات پیست اسکی با حضور مشاوران داخلی و خارجی 

رئیس شورای اشتغال استان اردبیل ضرورت تحقق این شعار که "زمستان خود را بیدار کنیم" در اردبیل را در حوزه گردشگری یادآور شد و اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های استان در بخش گردشگری به ویژه گردشگری زمستانی است که ما درصدد احداث و فعال کردن پیست‌های اسکی برای جذب گردشگر در فصل زمستان هستیم. 

بهنامجو بیان کرد: در کنار آب‌های گرم که همچون چاه‌های نفتی برای استان اردبیل هستند ما با انتخاب مشاوران داخلی و خارجی درصدد مطالعات احداث پیست اسکی در مناطق مختلف این استان هستیم که در مشگین‌شهر، خلخال و سرعین قابلیت امر با نصب تله‌کابین و تله‌سیژ مهیاست. 

وی از رایزنی‌ها برای راه‌اندازی پزشکی آبدرمانی در استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و اضافه کرد: قرار است 20 نفر پزشک دوره تخصصی را در این زمینه در خارج از کشور بگذرانند. 

استاندار اردبیل وجود دریاچه‌های متعدد و ضرورت احیا و استفاده از این منابع آبی ارزشمند را یادآور شد و بیان کرد: همه این قابلیت‌ها فرصت‌های اشتغال متنوعی در استان فراهم می‌آورد. 

راه‌اندازی پتروشیمی با 240 نفر اشتغالزایی

بهنامجو به دغدغه‌ها و اعتراضات جوانان در باب اشتغال و عدم رونق اقتصادی در استان اردبیل اشاره کرد و اظهار داشت: بنده در این دو ماه با معاون اول رئیس جمهور دو نوبت با رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس سازمان میراث فرهنگی، مدیران بانک‌های عامل و دیگر مدیران کشوری ملاقات داشتم و اصلی‌ترین مشکل استان را در حوزه بیکاری و کاهش متوسط درآمد مردم مطرح کردم. 

وی به جوانان قول داد تا با تعهد به وعده‌های فعال کردن واحدهای تولیدی و صنعتی و حوزه گردشگری زمینه اشتغال مولد را فراهم آورده و به خواسته‌ها و مطالبات آنها پاسخ دهد. 

استاندار اردبیل به احداث کارخانه پتروشیمی با 240 نفر اشتغال اشاره کرد و گفت: از یک ماه آینده قرار است تجهیزات این کارخانه نصب شود. 

بهنامجو به فعالیت مجدد کارخانه‌های نساجی، سبلان پارچه و ذوب آهن با رفع موانع موجود اشاره کرد و افزود: در کنار اشتغالزایی این کارخانجات ما در استان ظرفیت خوبی را در آبزی‌پروری داریم به طوری که در سال‌های آینده با تولید 30 هزار تن ماهی می‌توانیم زمینه اشتغال 4 هزار نفر را فراهم و به بخشی از دغدغه‌های اشتغال جوانان پاسخ دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات جستجوی کودک ۵ ساله توسط سگ های زنده یاب | ویدئو
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • دومین سامانه بارشی در راه آسمان اردبیل
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد