Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید آذری» در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: کاری به سیاست‌های باقی باشگاه‌ها ندارم. خیلی کارها به عنوان اولین نفر در فوتبال این مملکت انجام دادم که یکی از آنها ارائه مصوبه تیم‌داری باشگاه‌ها از فوتبال زنان است. در واقع بنیانگذار این طرح من بودم و خدا را شکر به تصویب رسید و توانستیم به هدفمان دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از باشگاه‌های بزرگ تنها سپاهان و ذوب آهن در لیگ برتر تیم‌داری می‌کنند. این امر اتفاق خیلی خوبی بود. ذوب آهن نه تنها در این رشته بلکه در والیبال، بسکتبال، هندبال و تیراندازی با کمان و رشته‌های دیگر در بخش زنان تا آنجایی که توان مالی اجازه دهد، تیم‌داری می کند.

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن ادامه داد: تیم‌داری در فوتبال زنان حرکت بسیار مثبت و ویژه‌ای است. بیشترین تیم زنان را باشگاه ذوب آهن دارد. ما بالغ بر ۹ تیم زنان داریم. این یک ویژگی خاص برای باشگاه است البته خیلی از کارهای بنیادی برای این ورزش مملکت را ذوب آهن انجام داده است.

زیرساخت های پخش تلویزیونی ایران بسیار مشکل دارد

وی درخصوص پخش تلویزیونی فوتبال زنان و میزان درآمد حاصل از تیم داری، بیان کرد: همانگونه که پخش تلویزیونی برای فوتبال زنان وجود ندارد و درآمدی در آن نیست برای مردان هم همین است. نباید این قضیه را تنها به زنان تعمیم دهید. درواقع زیرساخت‌های پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی ما بسیار مشکل دارد. یک برنامه مدون و استراتژیکی برای درآمدزایی نه تنها در فوتبال بلکه در ورزش ایران وجود ندارد و ایران این پتانسیل را ندارد.

آذری عنوان کرد: نکته بعدی نبود پخش، به دلیل دولتی بودن تلویزیون است. اگر شبکه‌های خصوصی وجود داشتند، رقابتی برای پخش این برنامه ها به وجود می‌آمد واینگونه موانع مالی سر راه باشگاه‌ها وجود نداشت. بنابراین این موضوعات را تنها به زنان تعمیم ندهید بلکه شامل مردان هم می‌شود.

فوتبال مردان هم در سطح فوق‌العاده‌ای قرار ندارد

وی خاطرنشان کرد: باید اکنون به تقویت فوتبالیست‌ها بپردازیم و این امر با برگزاری نشست‌ها و اعزام آنها به مسابقات کشورهایی که مدرسان بین‌المللی باتجربه‌ای حضور دارند یا آوردن این مربیان به ایران فراهم می‌شود و هزینه آن کمتر است. می‌توانیم برای آنها دوره‌های دانش افزایی بگذاریم. این روش را بیشتر می‌پسندم تا آوردن مشاوران مرد زیرا اگر مردهای ما در سطح فوق العاده‌ای قرار داشتند تاکنون چهار بار قهرمان جام‌جهانی شده بودند.

به یکی از قدرت‌های لیگ فوتبال زنان تبدیل خواهیم شد

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در خصوص فصل گذشته لیگ فوتبال زنان گفت: لیگ امسال پویاتر بود اما تصور می‌کردم که فوتبالیست‌های ما در رده‌های بالاتری از جدول قرار بگیرند اما یک سری مشکلاتی به وجود آمد که باشگاه نتوانست به موقع تعهدات مالی خود را انجام دهد. ما باید به تعهدات خود سریعتر عمل می‌کردیم. برنامه چهار ساله ما رسیدن به قله لیگ برتر است و سعی می‌کنیم به عنوان یکی از قدرت‌های فوتبال زنان تبدیل شویم.

از میان بردن تبعیض‌های جنسیتی زمان‌بر است

وی فوتبال زنان ایران را ورزش نوپایی دانست و افزود: نباید انتظار قهرمانی در آسیا را از فوتبال زنان داشته باشیم. زیرا بعد از پنج سال انجمن فوتبال زنان به کمیته ورزش تبدیل شده است. از ۱۹۷۶ تا کنون نتوانستیم در جام ملت‌های آسیا و در سطح باشگاهی در بخش مردان هم به جایگاه خوبی برسیم. بنابراین این مشکلات تنها در فوتبال زنان نیست البته آن توجهی که به فوتبال مردان در جهان می‌شود در فوتبال زنان نیست. این تفاوت‌ها در درآمد، اجرا، رفتار و برنامه یزی در فوتبال زنان بسیار است و کشور ما از این قضیه مستثنی نیست. اما برای از میان بردن این تبعیض‌ها مقداری زمان نیازمندیم و باید جدی‌تر به آن نگاه کنیم.

آکادمی استعدادیابی دختران را تشکیل دادیم

آذری در پایان درخصوص استعدادیابی رده‌های سنی مختلف گفت: ما به موازات آکادمی پسران، یک آکادمی برای استعدادیابی نیز تشکل دادیم و سرمایه گذاری‌های لازم را با برگزاری کلاس‌های آموزشی در رده‌های سنی مختلف آغاز کردیم. سعی می‌کنیم از میان این دختران استعدادهای بالایی را برای آینده فوتبال زنان ایران کشف کنیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال ورزش زنان زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان مدعی شد: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟

عصر ایران - کیهان در یادداشت روز خود را به بهانه حاشیه های حضور هواداران زن در بازی سپاهان - پرسپولیس به حضوز زنان در باشگاه های ورزشی اختصاص  و با تاکید بر این ادعا که حضور زنان در باشگاه ورزشی از اساس اشتباه است؛ نوشت:  اتفاقات تلخ و تکان‌دهنده شامگاه چهارشنبه استادیوم آزادی در جریان یک بازی فوتبال شوکی حیرت انگیز برای جامعه ما محسوب می‌شود، اما واقعیت آن است که به نوعی مدت‌ها قبل درخصوص چنین حوادث تلخی هشدار داده شده بود.

ماجرا از آن قرار است که در جریان بازی دو تیم سپاهان و پرسپولیس که همچون بازی‌های چند وقت اخیر با حضور تماشاگران خانم برگزار شد، صحنه‌هایی در روی سکوها خلق شد که از شدت وقاحت قابل طرح نیست؛ اما آنچه می‌توان با عرض تأسف بدان اشاره کرد؛ فحاشی و توهین‌های بسیار زشت و غیر اخلاقی تعداد زیادی از تماشاگران منتسب به یک تیم علیه زنان تماشاگر منتسب به تیم مقابل بود. به کارگیری چنین الفاظی خطاب به بانوان حاضر در ورزشگاه در حالی بود که این صحنه‌ها و الفاظ فرسنگ‌ها با روح حاکم بر اصل ورزش فاصله دارد. البته از سوی دیگر شاهد برخی صحنه‌های واکنشی زشت و زننده از سوی تعداد معدودی از زنان هم بودیم.

 در کنار این؛ انتشار ویدئویی از صحبت‌های زشت و زننده یک به اصطلاح لیدر تیم علیه زنان و دختران حاضر در ورزشگاه واکنش‌های گسترده اعتراضی مردمی را در پی داشت.

حال سؤال اینجاست؛ آیا فحاشی و توهین در ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقات فوتبال در کشورمان یک اتفاق بدون سابقه و حادثه‌ای غیر قابل پیش‌بینی است و یا اینکه با توجه به شرایط ناخوشایند جو استادیوم‌های ورزشی فوتبال در کشورمان در سال‌های گذشته و انواع و اقسام درگیری‌ها، توهین‌ها، سنگ‌پرانی‌ها و... می‌توان آن را اتفاقی قابل انتظار در ادامه حوادث تلخ گذشته دانست؟

کسانی که اندکی با جو ورزشگاه‌های به خصوص فوتبال در کشورمان آشنا باشند یا اخبار و حواشی فوتبالمان را دنبال کنند گواهی بر این ادعا خواهند بود که در سال‌های گذشته و هفته به هفته شاهد حواشی تلخ و دلسردکننده و پررنگ‌تر از متن در خلال بازی‌های لیگ بوده و هستیم. با احترام به طیف هواداران ریشه‌دار و فوتبالی و اخلاق مدار باید گفت تقریباً ورزشگاهی در بین ورزشگاه‌های برگزاری مسابقات فوتبال کشورمان نیست که به نوعی در آن شاهد حاشیه‌های آزاردهنده و درگیری لفظی یا فیزیکی و توهین به تماشاگران مقابل یا بازیکنان و مربیان حریف و داور و... نباشیم. اهل فن حتماً اذعان می‌کنند که به دلیل جو ناخوشایندی که بیان شد، سال‌هاست بسیاری از هواداران قدیمی و خانواده‌ها نه خود در ورزشگاه حاضر می‌شوند و نه اجازه حضور به فرزندانشان می‌دهند.

در این شرایط به طرز عجیبی به یک باره در یکی دو سال اخیر در ادامه برخی تلاش‌های جسته و ‌گریخته قبلی، مسئله حضور زنان در استادیوم‌های فوتبال مطرح شد و شاهد بودیم از سوی برخی رسانه‌های داخلی و خارجی، چهره‌های سیاسی و فعالان حوزه زنان، سلبریتی‌ها و... به آن دامن زده می‌شد. عجیب آنکه مسئله حضور زنان در استادیوم که شاید جزو 20 مطالبه اصلی زنان و دختران کشورمان نیز نبود تبدیل شد به یک مطالبه مثلاً سراسری و الزام آور! برخی فشارهای فدراسیون جهانی را بهانه کردند و برخی برای تحقق این مطالبه بر شیپور برابری زنان و مردان دمیدند. به نوعی شاهد یک مسئله‌سازی هدفمند بودیم که مثل همیشه برخی از مسئولان کشور نیز با شیرجه در این جریان متلاطم و مسئله‌سازی کاذب، وارد بازی شدند!

در این بین از همان ابتدا بارها هشدار داده شد که این مطالبه کاذب نسبتی با واقعیت مطالبات زنان جامعه ندارد و حتی اگر فرضاً این یک مطالبه جدی هم باشد جو ورزشگاه‌های فوتبال کشورمان که متاسفانه به علت شرایط غیر فرهنگی آن بسیاری از مردان نیز از آن‌ گریزان هستند، شرایط مناسب برای حضور همراه با حفظ کرامت و شأن زنان را ندارد.

مدافعان حضور زنان در این چنین ورزشگاه‌هایی در پاسخ مدعی بودند که اتفاقاً حضور بانوان در استادیوم جو نامناسب و غیر فرهنگی را به طور خودکار کنترل می‌کند! و البته گاه مثل آنچه چند هفته قبل در ورزشگاه اراک گذشت، نیز شاهد حوادث عجیبی هستیم که قابل پیش‌بینی هم نیست. جالب اینکه اصرار به حضور زنان در ورزشگاه‌های برگزاری فوتبال مردان در شرایطی است که سال‌هاست لیگ فوتبال و فوتسال زنان کشورمان در سطح بالایی برگزار می‌شود اما معمولاً یا تماشاچی ندارد یا اندک بانوان تماشاچی در محلی این بازی‌ها حاضر می‌شوند.

نداشتن شرایط حضور همراه با حفظ کرامت زنان در استادیوم‌ها موضوعی است که در نامه روز گذشته وزیر ورزش به رئیس فدراسیون فوتبال به صراحت مورد گوشزد قرار گرفته است. البته باید پرسید که اگر شرایط برای حضور زنان در استادیوم‌ها فراهم نبوده چرا اجازه آن صادر شده تا شاهد چنین حوادث تلخی باشیم؟!

اتفاقات شامگاه چهارشنبه نشان داد که متاسفانه نه تنها حضور بانوان در ورزشگاه از شدت فضای مسموم و ناسالم نکاست بلکه در اتفاقی تاسف انگیز شاهد زشت‌ترین و شرم‌آورترین صحنه‌ها و توهین‌ها و زیر پا گذاشتن کرامت بانوان نیز بودیم. این در حالی است که حفظ کرامت زنان یک اصل مهم و قطعی در فرهنگ ایرانی و اسلامی ماست و نباید بازیچه بی‌تدبیری عده‌ای کارناشناس و برنامه‌ریز به دور از واقعیت‌های جامعه شود.

اتفاقات این روزها و سال‌های اخیر در ورزشگاه‌ها ریشه در کم توجهی یا فراموشی مقوله فرهنگ و مدیریت صحیح در فوتبال و ورزش کشور دارد؛ موضوعی که بارها از سوی سرویس ورزشی روزنامه کیهان و هفته نامه کیهان ورزشی به طور ویژه و موشکافانه مورد تحلیل و بررسی و تذکر قرار گرفته است.

واقعیت آن است که جو نامناسب استادیوم‌های فوتبال به شدت متاثر از فضای مدیریتی فوتبال و نظام باشگاهداری کشورمان می‌باشد. وقتی گاه بر سر یک صحنه داوری یا مشکوک بارها و بارها شاهد بیانیه نویسی مدیران باشگاه‌ها علیه یکدیگر و توهین و تهمت آنها نسبت به هم هستیم، مگر می‌شود این رویه به سکوها کشیده نشود؟   وقتی که هر فصل صدها میلیارد تومان برای هر کدام از باشگاه‌های بزرگ فوتبالمان هزینه می‌شود و تنها مسئله مهم، برد و باخت و از میدان به در کردن رقیب می‌شود و توجهی به هزینه کردن برای ارتقای فرهنگی ورزشگاه‌ها نمی‌شود چه انتظاری از جوانان و نوجوانان هیجان زده و گاه پیرانی که بزرگی کردن را فدای جوگیری‌های زود گذر می‌کنند می‌رود؟

اما نکته اصلی اینکه، مسئله تلاش برای برجسته کردن مطالبه کاذب حضور زنان در ورزشگاه‌ها را باید در ادامه تلاشی پر دامنه دانست که در سال‌های اخیر تلاش می‌کند، این باور غلط را در ذهن دختران و زنان جامعه وارد کند که سقف موفقیت و کرامت زن، شبیه شدن به مردان در رفتار و پوشش و... است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • کیهان مدعی شد: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟
  • کیهان: دیدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها غلط بود؟
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • زیر ساختهای استان کرمان اماده برگزاری مسابقات بین‌المللی