Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید « علی آقازاده» روز یکشنبه در نشست مشترک کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی و قم در اراک افزود: تامین این سوخت کار پیچیده و سختی نیست و باید از طریق نشست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران حل و فصل شود.
وی بیان کرد: تامین سوخت لوکوموتیوهای باری و مسافربری مشکلاتی را در استان مرکزی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مرکزی ادامه داد: ۵۹۰ هزار لیتر سوخت برای راه‌آهن اراک در نظر گرفته شده که تنها برای ۹۰ لوکوموتیو جوابگو است و برای تامین سوخت ۵۰۰ لوکوموتیو دیگر حدود یک و نیم تا ۲ میلیون لیتر سوخت نیاز است.
آقازاده عنوان کرد: پسماندهای نفتی دارای ویژگی‌های خاصی است که باید هر نوع فعالیت در آنها بر اساس رعایت ظوابط و دستورالعمل‌ها باشد.
وی اظهار داشت: ۲ کارخانه در شهرستان دلیجان وجود دارد که یکی از آنها به تازگی مجوز تصفیه فرآورده‌های نفتی و پسماند نفتی را از محیط زیست اخذ کرده و فعالیت خوب و قانونمندی دارد.

 استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت: تحول مناسبی در سال‌های اخیر در زمینه قاچاق کالا و ارز، مبارزه با موادمخدر و انواع جرایم در این استان صورت گرفته است.
آقازاده بیان کرد: دو سوم خودروهای حامل قاچاق کالای توقیف شده در سال جاری مربوط به استان مرکزی است که این آمار گویای نتایج اثربخش در برخورد با قاچاقچیان است.

مدیر بهداشت، ایمنی و محیط ‌زیست (HSE ) شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز در این نشست گفت: لجن نفتی ته‌مانده مخازن نفتی است و روزانه ۲ و نیم میلیون بشکه نفت برای مصرف داخل کشور تولید می‌شود که بخشی از آن به عنوان لجن نفتی است.
«فرزاد نژاد بهادری» افزود: لجن نفتی پسماند نیست و می‌تواند تعداد زیادی شغل برای واحدهای پایین دستی ایجاد کند.
وی ادامه داد: صنایع باید به گونه‌ای حرکت کنند که محصول هرکدام، خوراک صنایع دیگر باشد.
نژاد بهادری اظهار داشت: اکنون لجن‌های نفتی با روش علمی و رعایت ضوابط زیستی و الزامات ویژه به مزایده گذاشته می‌شود.
وی بیان کرد: شرکت‌هایی که در این مزایده شرکت می‌کنند باید در سامانه مدیریت پسماند حفاظت محیط زیست عضو باشند و این مهم یک الزام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان مرکزی نیز در ادامه این نشست گفت: سوخت‌گیری قطار در هر ایستگاه یکی از گلایه‌های بحق مردم و فعالان در این بخش است.
«بهروز اکرمی» افزود: این امر در افزایش طول سفر و هزینه‌های تمام شده سفر نقش موثری دارد.
وی بیان کرد: بسیاری از مشکلات در شهرستان‌ها ریشه در تصمیمات ناصحیحی دارد که با برگزاری یک نشست امکان گره‌گشایی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: میزان سوخت و مقصد و مبدا سفر قطار باربری و مسافربری مشخص است و اگر برنامه‌ریزی سوخت‌دهی شفاف و به صورت الکترونیک باشد، یک لیتر سوخت هم در راه‌آهن قاچاق نمی‌شود.
اکرمی عنوان کرد: نیاز است به زودی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نشستی در خصوص سوخت راه‌آهن برای حل مشکلات این بخش برگزار کنند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: اقتصاد بر مبنای لجن نفتی یک واقعیت است که شکل گرفته است.
« سعید فرخی» افزود: تا سال‌های گذشته امکان استفاده از این لجن‌های در بخش اقتصاد نبوده اما باید در این بخش الزامات مورد نیاز مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی بیان کرد: حمل و نقل لجن‌های نفتی باید با نظارت ویژه صورت گیرد.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی گفت: تامین سوخت راه‌آهن اراک با مشکلاتی همراه است که باید تدابیر ویژه برای رفع آن اندیشیده شود.
«سعید جمشیدی» افزود: میزان سوخت راه‌آهن اراک در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد، در اردیبهشت‌ماه ۱۰۰ درصد، در مردادماه ۱۰۰ درصد، در تیرماه ۱۰۰ درصد و در مردادماه امسال نسبت به مدت مشابه قبل ۱۵۰ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: راه‌آهن اراک هماهنگی‌های لازم برای افزایش سهمیه سوخت خود را باید با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی انجام دهد و زیرا این مهم از اختیار شرکت پخش استان مرکزی خارج است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی هم گفت: لجن‌های نفتی یکی از معضلات مهم زیست محیطی است.
« رضا میرزایی» افزود: به ازای فرآوری هر ۵۰۰ تن نفت، یک تن لجن نفتی تولید می‌شود.
وی بیان کرد: این معضل در استان مرکزی به دلیل وجود واحدهای پالایشگاهی و خطوط لوله و نفت، وجود دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: لجن‌های نفتی بسته به کیفیت نفت خام و فرآیندهای استفاده شده برای جداسازی آب و نفت، پسماندهای خطرناک و متغیری است.
میرزایی اظهار داشت: به دلیل تغییر ترکیبات شیمیایی لجن نفتی، خاصیت فیزیکی آن از قبیل چگالی، چسبندگی و میزان تولید حرارت می‌تواند متفاوت باشد.
وی گفت: در شیوه دفع سنتی، لجن‌های نفتی در خاک، آلودگی موجود در لجن می‌تواند از طریق لایه‌های مختلف به آب‌های زیرزمینی راه پیدا کرده و سفره‌های آبی زیرزمینی را آلوده کند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز گفت: استان‌های لرستان، مرکزی و قم به عنوان استان‌های معبر کشور مطرح هستند.
سردار « حسن مفخمی شهرستانی» افزود: شگرد قاچاقچیان برای حمل کالای قاچاق از مسیرهای اصلی تغییر یافته است.
وی بیان کرد: حمل قاچاق کالا بیشتر از طریق اتوبوس انجام می‌شود که در این راستا نیز شدت برخورد با جرم برای رانندگان اتوبوس افزایش یافته است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: توقیف سیستمی در مبارزه با قاچاق کالا باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
سردار مفخمی شهرستانی افزود: پارسال موضوع توقیف سیستمی در ۶ ماهه دوم سال بر روی چهار هزار و ۴۹ دستگاه خودرو اجرا شد که یک هزار و ۱۶۵ دستگاه آن در استان مرکزی انجام شد.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اراک استان مرکزی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مرکزی ادامه راه آهن اراک لجن های نفتی استان مرکزی قاچاق کالا تامین سوخت محیط زیست لجن نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حسن رضانیا، معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این رویداد نشان از نگاه متعالی و دغدغه این دانشگاه در پیوند با صنعت دارد. ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد وی باید در این زمینه با قوت وارد شد.

وی دانشگاه را مرکز تحول دانست و با گریزی به تحولات امروز در دانشگاه‌های اروپایی و آمریکا در دفاع از مردم مظلوم غزه عنوان کرد: امروز دنیا مبهوت این اتفاقات است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه در عرصه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی ورود کند خواستار توجه به این مهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی