Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی فریدونی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص ابلاغ جدید سازمان لیگ برای تبلیغات روی پیراهن تیم‌های لیگ برتری اظهار داشت: روز گذشته آئین‌نامه جدیدی برای استفاده از فضای تبلیغاتی روی لباس به دست ما رسید که این فضا را به پشت و روی پیراهن محدود کرده‌اند. در صورتی که سال قبل روی پیراهن، آستین‌ها و پشت پیراهن ۵ فضا داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:‌ سازمان لیگ و فدراسیون خدا را شکر از پرداخت حق پخش که عاجز هستند. در دنیا مهمترین منبع درآمد باشگاه‌ها حق پخش است که ما در ایران آن را نداریم. تبلیغات محیطی سازمان لیگ هم معلوم نیست که چطور بسته می‌شود، چه زمانی پرداخت می‌کنند و اصلاً آیا پرداخت می‌شود یا خیر. از تماشاچی و بلیت‌فروشی هم که خبری نیست.

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن افزود: همین تنها منبع درآمدی هم که برای باشگاه‌ها وجود داشت و می‌توانستیم از آن پولی در بیاوریم را نابود کردند. آقایان سازمان لیگ نشسته‌اند و یکطرفه آئین‌نامه و بخشنامه صادر می‌کنند. کسی هم جوابگو نیست. من با کامرانی‌فر تماس گرفتم گفت قطر هستم و می‌آیم و صحبت می‌کنم اما به هر حال سازمان لیگ این کار را کرده و درآمد حداقلی باشگاه‌ها محدود شده است. 

فریدونی با مقایسه شرایط باشگاه‌ها در لیگ برتر انگلستان عنوان کرد:‌ در انگلستان که هر باشگاه فوتبال حدود ۹۵ میلیون پوند حق پخش می‌گیرد، دو سال است تبلیغات روی آستین هم دارند اما ما اینجا تقریبا هیچ چیزی نداریم و همین را هم از ما دریغ می‌کنند. حالا که این اتفاق افتاده، حداقل حق پخش را بگیرند یا تبلیغات محیطی را بالا ببرند و به موقع پرداخت کنند. محدود کردن را هر کسی می‌تواند انجام بدهد. نمی‌دانم توجیه این کار چه بوده است.

وی در مورد اینکه آیا با مسئولی از فدراسیون یا سازمان لیگ صحبت کرده گفت: نمی‌دانیم با چه کسی باید صحبت کنیم. کامرانی‌فر انسان محجوبی است. او حداقل پاسخ ما را می‌دهد اما دوستان دیگر اصلاً جواب هم نمی‌دهند. سال گذشته محدودیتی وجود نداشت اما امسال فقط دو فضا در اختیار ما گذاشته شده است. با این شرایط منبع درآمدی باشگاه خیلی زیاد کاهش پیدا می‌کند و حتی از نصف هم کمتر می‌شود. متأسفانه گوش شنوایی هم نیست.

فریدونی در مورد شرایط فعلی ذوب‌آهن با حضور مهدی تارتار و روند یارگیری‌های او اظهار داشت: خدا را شکر شرایط خوبی داریم. تقریباً یک هفته است که تمرینات با کلیه نفرات شروع شده، ان‌شاالله از هفته آینده اردویی را در کردان کرج برگزار می‌کنیم و سه بازی دوستانه انجام می‌دهیم. از همکاری با مهدی تارتار راضی هستیم. یارگیری‌های او عالی بوده، تیم با انگیزه و ترکیبی از جوانان و باتجربه‌ها را داریم و امیدواریم که امسال رتبه خوبی را در پایان فصل کسب کنیم.

انتهای پیام/ 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: سازمان لیگ باشگاه ها حق پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد دز پر شد/ وضعیت سدهای خوزستان چگونه است؟

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سدهای خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عباس صدریان‌فر با بیان اینکه شاهد 2 موج قوی بارشی در روزهای 13 و 14 اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد، اظهار داشت: سامانه‌های بارشی از 10 روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و افزود: ورودی سد دز حدود 2هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روزهای قبل به حدود 500 مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود 65 میلیون مترمکعب ایجاد کنیم و اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، تصریح کرد: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود 900 متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این 2 خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم، گفت: از مردم تقاضا داریم در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود 81 درصد مخازن سدهای خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به 91 درصد و سد دز به 100 درصد رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیرفنی
  • سرمربی لیگ برتری ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • جوان ۳۳ ساله از سقوط در کوه‌های کرمان جان سالم به در برد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • سد دز پر شد/ وضعیت سدهای خوزستان چگونه است؟